Addae

Addae har sitt ursprung från Afrikanska namn.

Addae betyder:
Ghanian word for the morning sun.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Afrikanska

Mer om Addae:
Wikipedia, Addae i Google.
Addae kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Addae blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Addae och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Afrikanska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Addae klicka här.

Hitta namn som slutar på Addae

Namn slutar med ddae dae ae e

Namntestet

Hej, Addae! Hur är det?
Addae ska vi leka?
Addae kom hit!
Men Addae sluta dumma dig!
Maten är klar Addae!
Stäng av TV:n Addae!
Vad har du för telefonnummer Addae?
Vad jobbar du med Addae?
Älskar du mig Addae?


På engelska

Hallo, Addae! How are you?
Addae do you want to play?
Stop making a fool of yourself Addae!
Food is ready Addae!
Addae come here!
Whats you´re phonenumber Addae?
What do you work with Addae?
Do you love me Addae?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Afrikanska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn