Akono

Akono har sitt ursprung från Afrikanska namn.

Akono betyder:
My turn. (Nigerian).
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Afrikanska

Mer om Akono:
Wikipedia, Akono i Google.
Akono kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Akono blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Akono och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Afrikanska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Akono klicka här.

Hitta namn som slutar på Akono

Namn slutar med kono ono no o

Namntestet

Hej, Akono! Hur är det?
Akono ska vi leka?
Akono kom hit!
Men Akono sluta dumma dig!
Maten är klar Akono!
Stäng av TV:n Akono!
Vad har du för telefonnummer Akono?
Vad jobbar du med Akono?
Älskar du mig Akono?


På engelska

Hallo, Akono! How are you?
Akono do you want to play?
Stop making a fool of yourself Akono!
Food is ready Akono!
Akono come here!
Whats you´re phonenumber Akono?
What do you work with Akono?
Do you love me Akono?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Afrikanska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn