Odelina

Odelina har sitt ursprung från Anglo-Saxon namn.

Odelina betyder:
Little wealthy one.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Anglo-Saxon

Mer om Odelina:
Wikipedia, Odelina i Google.
Odelina kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Odelina blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Odelina och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Anglo-Saxon namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Odelina klicka här.

Hitta namn som slutar på Odelina

Namn slutar med delina elina lina ina na a

Namntestet

Hej, Odelina! Hur är det?
Odelina ska vi leka?
Odelina kom hit!
Men Odelina sluta dumma dig!
Maten är klar Odelina!
Stäng av TV:n Odelina!
Vad har du för telefonnummer Odelina?
Vad jobbar du med Odelina?
Älskar du mig Odelina?


På engelska

Hallo, Odelina! How are you?
Odelina do you want to play?
Stop making a fool of yourself Odelina!
Food is ready Odelina!
Odelina come here!
Whats you´re phonenumber Odelina?
What do you work with Odelina?
Do you love me Odelina?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Anglo-Saxon namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn