Aart

Aart har sitt ursprung från Anglo-Saxon namn.

Aart betyder:
Like an eagle.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Anglo-Saxon

Mer om Aart:
Wikipedia, Aart i Google.
Aart kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Aart blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Aart och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Anglo-Saxon namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Aart klicka här.

Hitta namn som slutar på Aart

Namn slutar med art rt t

Namntestet

Hej, Aart! Hur är det?
Aart ska vi leka?
Aart kom hit!
Men Aart sluta dumma dig!
Maten är klar Aart!
Stäng av TV:n Aart!
Vad har du för telefonnummer Aart?
Vad jobbar du med Aart?
Älskar du mig Aart?


På engelska

Hallo, Aart! How are you?
Aart do you want to play?
Stop making a fool of yourself Aart!
Food is ready Aart!
Aart come here!
Whats you´re phonenumber Aart?
What do you work with Aart?
Do you love me Aart?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Anglo-Saxon namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn