Jabbar

Jabbar har sitt ursprung från Arabiska namn.

Jabbar betyder:
Mighty.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Arabiska

Mer om Jabbar:
Wikipedia, Jabbar i Google.
Jabbar kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Jabbar blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Jabbar och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Arabiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Jabbar klicka här.

Hitta namn som slutar på Jabbar

Namn slutar med abbar bbar bar ar r

Namntestet

Hej, Jabbar! Hur är det?
Jabbar ska vi leka?
Jabbar kom hit!
Men Jabbar sluta dumma dig!
Maten är klar Jabbar!
Stäng av TV:n Jabbar!
Vad har du för telefonnummer Jabbar?
Vad jobbar du med Jabbar?
Älskar du mig Jabbar?


På engelska

Hallo, Jabbar! How are you?
Jabbar do you want to play?
Stop making a fool of yourself Jabbar!
Food is ready Jabbar!
Jabbar come here!
Whats you´re phonenumber Jabbar?
What do you work with Jabbar?
Do you love me Jabbar?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Arabiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn