Kahlil

Kahlil har sitt ursprung från Arabiska namn.

Kahlil betyder:
Friend.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Arabiska

Mer om Kahlil:
Wikipedia, Kahlil i Google.
Kahlil kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Kahlil blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Kahlil och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Arabiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Kahlil klicka här.

Hitta namn som slutar på Kahlil

Namn slutar med ahlil hlil lil il l

Namntestet

Hej, Kahlil! Hur är det?
Kahlil ska vi leka?
Kahlil kom hit!
Men Kahlil sluta dumma dig!
Maten är klar Kahlil!
Stäng av TV:n Kahlil!
Vad har du för telefonnummer Kahlil?
Vad jobbar du med Kahlil?
Älskar du mig Kahlil?


På engelska

Hallo, Kahlil! How are you?
Kahlil do you want to play?
Stop making a fool of yourself Kahlil!
Food is ready Kahlil!
Kahlil come here!
Whats you´re phonenumber Kahlil?
What do you work with Kahlil?
Do you love me Kahlil?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Arabiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn