Gadara

Gadara har sitt ursprung från Arameiska namn.

Gadara betyder:
From the top of a mountain.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Arameiska

Mer om Gadara:
Wikipedia, Gadara i Google.
Gadara kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Gadara blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Gadara och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Arameiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Gadara klicka här.

Hitta namn som slutar på Gadara

Namn slutar med adara dara ara ra a

Namntestet

Hej, Gadara! Hur är det?
Gadara ska vi leka?
Gadara kom hit!
Men Gadara sluta dumma dig!
Maten är klar Gadara!
Stäng av TV:n Gadara!
Vad har du för telefonnummer Gadara?
Vad jobbar du med Gadara?
Älskar du mig Gadara?


På engelska

Hallo, Gadara! How are you?
Gadara do you want to play?
Stop making a fool of yourself Gadara!
Food is ready Gadara!
Gadara come here!
Whats you´re phonenumber Gadara?
What do you work with Gadara?
Do you love me Gadara?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Arameiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn