Zagir

Zagir har sitt ursprung från Arameiska namn.

Zagir betyder:
Flower.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Arameiska

Mer om Zagir:
Wikipedia, Zagir i Google.
Zagir kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Zagir blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Zagir och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Arameiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Zagir klicka här.

Hitta namn som slutar på Zagir

Namn slutar med agir gir ir r

Namntestet

Hej, Zagir! Hur är det?
Zagir ska vi leka?
Zagir kom hit!
Men Zagir sluta dumma dig!
Maten är klar Zagir!
Stäng av TV:n Zagir!
Vad har du för telefonnummer Zagir?
Vad jobbar du med Zagir?
Älskar du mig Zagir?


På engelska

Hallo, Zagir! How are you?
Zagir do you want to play?
Stop making a fool of yourself Zagir!
Food is ready Zagir!
Zagir come here!
Whats you´re phonenumber Zagir?
What do you work with Zagir?
Do you love me Zagir?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Arameiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn