Amr

Amr har sitt ursprung från Arthurianskt namn.

Amr betyder:
Son of Arthur.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Arthurianskt

Mer om Amr:
Wikipedia, Amr i Google.
Amr kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Amr blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Amr och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Arthurianskt namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Amr klicka här.

Hitta namn som slutar på Amr

Namn slutar med mr r

Namntestet

Hej, Amr! Hur är det?
Amr ska vi leka?
Amr kom hit!
Men Amr sluta dumma dig!
Maten är klar Amr!
Stäng av TV:n Amr!
Vad har du för telefonnummer Amr?
Vad jobbar du med Amr?
Älskar du mig Amr?


På engelska

Hallo, Amr! How are you?
Amr do you want to play?
Stop making a fool of yourself Amr!
Food is ready Amr!
Amr come here!
Whats you´re phonenumber Amr?
What do you work with Amr?
Do you love me Amr?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Arthurianskt namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn