Anguysh

Anguysh har sitt ursprung från Arthurianskt namn.

Anguysh betyder:
Father of Isolde.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Arthurianskt

Mer om Anguysh:
Wikipedia, Anguysh i Google.
Anguysh kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Anguysh blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Anguysh och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Arthurianskt namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Anguysh klicka här.

Hitta namn som slutar på Anguysh

Namn slutar med nguysh guysh uysh ysh sh h

Namntestet

Hej, Anguysh! Hur är det?
Anguysh ska vi leka?
Anguysh kom hit!
Men Anguysh sluta dumma dig!
Maten är klar Anguysh!
Stäng av TV:n Anguysh!
Vad har du för telefonnummer Anguysh?
Vad jobbar du med Anguysh?
Älskar du mig Anguysh?


På engelska

Hallo, Anguysh! How are you?
Anguysh do you want to play?
Stop making a fool of yourself Anguysh!
Food is ready Anguysh!
Anguysh come here!
Whats you´re phonenumber Anguysh?
What do you work with Anguysh?
Do you love me Anguysh?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Arthurianskt namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn