Antor

Antor har sitt ursprung från Arthurianskt namn.

Antor betyder:
Foster father of Arthur.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Arthurianskt

Mer om Antor:
Wikipedia, Antor i Google.
Antor kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Antor blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Antor och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Arthurianskt namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Antor klicka här.

Hitta namn som slutar på Antor

Namn slutar med ntor tor or r

Namntestet

Hej, Antor! Hur är det?
Antor ska vi leka?
Antor kom hit!
Men Antor sluta dumma dig!
Maten är klar Antor!
Stäng av TV:n Antor!
Vad har du för telefonnummer Antor?
Vad jobbar du med Antor?
Älskar du mig Antor?


På engelska

Hallo, Antor! How are you?
Antor do you want to play?
Stop making a fool of yourself Antor!
Food is ready Antor!
Antor come here!
Whats you´re phonenumber Antor?
What do you work with Antor?
Do you love me Antor?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Arthurianskt namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn