Kylie

Kylie har sitt ursprung från Australienska namn.

Kylie betyder:
From the Aboriginal word for boomerang.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Australienska

Mer om Kylie:
Wikipedia, Kylie i Google.
Kylie kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Kylie blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Kylie och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Australienska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Kylie klicka här.

Hitta namn som slutar på Kylie

Namn slutar med ylie lie ie e

Namntestet

Hej, Kylie! Hur är det?
Kylie ska vi leka?
Kylie kom hit!
Men Kylie sluta dumma dig!
Maten är klar Kylie!
Stäng av TV:n Kylie!
Vad har du för telefonnummer Kylie?
Vad jobbar du med Kylie?
Älskar du mig Kylie?


På engelska

Hallo, Kylie! How are you?
Kylie do you want to play?
Stop making a fool of yourself Kylie!
Food is ready Kylie!
Kylie come here!
Whats you´re phonenumber Kylie?
What do you work with Kylie?
Do you love me Kylie?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Australienska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn