Dagon

Dagon har sitt ursprung från Bibliska namn.

Dagon betyder:
Corn, a fish.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Bibliska

Mer om Dagon:
Wikipedia, Dagon i Google.
Dagon kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Dagon blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Dagon och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Bibliska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Dagon klicka här.

Hitta namn som slutar på Dagon

Namn slutar med agon gon on n

Namntestet

Hej, Dagon! Hur är det?
Dagon ska vi leka?
Dagon kom hit!
Men Dagon sluta dumma dig!
Maten är klar Dagon!
Stäng av TV:n Dagon!
Vad har du för telefonnummer Dagon?
Vad jobbar du med Dagon?
Älskar du mig Dagon?


På engelska

Hallo, Dagon! How are you?
Dagon do you want to play?
Stop making a fool of yourself Dagon!
Food is ready Dagon!
Dagon come here!
Whats you´re phonenumber Dagon?
What do you work with Dagon?
Do you love me Dagon?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Bibliska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn