Hadassah

Hadassah har sitt ursprung från Bibliska namn.

Hadassah betyder:
A myrtle, joy.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Bibliska

Mer om Hadassah:
Wikipedia, Hadassah i Google.
Hadassah kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Hadassah blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Hadassah och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Bibliska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Hadassah klicka här.

Hitta namn som slutar på Hadassah

Namn slutar med adassah dassah assah ssah sah ah h

Namntestet

Hej, Hadassah! Hur är det?
Hadassah ska vi leka?
Hadassah kom hit!
Men Hadassah sluta dumma dig!
Maten är klar Hadassah!
Stäng av TV:n Hadassah!
Vad har du för telefonnummer Hadassah?
Vad jobbar du med Hadassah?
Älskar du mig Hadassah?


På engelska

Hallo, Hadassah! How are you?
Hadassah do you want to play?
Stop making a fool of yourself Hadassah!
Food is ready Hadassah!
Hadassah come here!
Whats you´re phonenumber Hadassah?
What do you work with Hadassah?
Do you love me Hadassah?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Bibliska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn