Jaazah

Jaazah har sitt ursprung från Bibliska namn.

Jaazah betyder:
Helper.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Bibliska

Mer om Jaazah:
Wikipedia, Jaazah i Google.
Jaazah kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Jaazah blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Jaazah och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Bibliska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Jaazah klicka här.

Hitta namn som slutar på Jaazah

Namn slutar med aazah azah zah ah h

Namntestet

Hej, Jaazah! Hur är det?
Jaazah ska vi leka?
Jaazah kom hit!
Men Jaazah sluta dumma dig!
Maten är klar Jaazah!
Stäng av TV:n Jaazah!
Vad har du för telefonnummer Jaazah?
Vad jobbar du med Jaazah?
Älskar du mig Jaazah?


På engelska

Hallo, Jaazah! How are you?
Jaazah do you want to play?
Stop making a fool of yourself Jaazah!
Food is ready Jaazah!
Jaazah come here!
Whats you´re phonenumber Jaazah?
What do you work with Jaazah?
Do you love me Jaazah?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Bibliska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn