Gaddiel

Gaddiel har sitt ursprung från Bibliska namn.

Gaddiel betyder:
Goat of God; the Lord my happiness
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Bibliska

Mer om Gaddiel:
Wikipedia, Gaddiel i Google.
Gaddiel kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Gaddiel blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Gaddiel och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Bibliska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Gaddiel klicka här.

Hitta namn som slutar på Gaddiel

Namn slutar med addiel ddiel diel iel el l

Namntestet

Hej, Gaddiel! Hur är det?
Gaddiel ska vi leka?
Gaddiel kom hit!
Men Gaddiel sluta dumma dig!
Maten är klar Gaddiel!
Stäng av TV:n Gaddiel!
Vad har du för telefonnummer Gaddiel?
Vad jobbar du med Gaddiel?
Älskar du mig Gaddiel?


På engelska

Hallo, Gaddiel! How are you?
Gaddiel do you want to play?
Stop making a fool of yourself Gaddiel!
Food is ready Gaddiel!
Gaddiel come here!
Whats you´re phonenumber Gaddiel?
What do you work with Gaddiel?
Do you love me Gaddiel?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Bibliska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn