Ibhar

Ibhar har sitt ursprung från Bibliska namn.

Ibhar betyder:
Election; he that is chosen
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Bibliska

Mer om Ibhar:
Wikipedia, Ibhar i Google.
Ibhar kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Ibhar blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Ibhar och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Bibliska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Ibhar klicka här.

Hitta namn som slutar på Ibhar

Namn slutar med bhar har ar r

Namntestet

Hej, Ibhar! Hur är det?
Ibhar ska vi leka?
Ibhar kom hit!
Men Ibhar sluta dumma dig!
Maten är klar Ibhar!
Stäng av TV:n Ibhar!
Vad har du för telefonnummer Ibhar?
Vad jobbar du med Ibhar?
Älskar du mig Ibhar?


På engelska

Hallo, Ibhar! How are you?
Ibhar do you want to play?
Stop making a fool of yourself Ibhar!
Food is ready Ibhar!
Ibhar come here!
Whats you´re phonenumber Ibhar?
What do you work with Ibhar?
Do you love me Ibhar?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Bibliska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn