Jaakan

Jaakan har sitt ursprung från Bibliska namn.

Jaakan betyder:
Tribulation, labor.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Bibliska

Mer om Jaakan:
Wikipedia, Jaakan i Google.
Jaakan kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Jaakan blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Jaakan och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Bibliska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Jaakan klicka här.

Hitta namn som slutar på Jaakan

Namn slutar med aakan akan kan an n

Namntestet

Hej, Jaakan! Hur är det?
Jaakan ska vi leka?
Jaakan kom hit!
Men Jaakan sluta dumma dig!
Maten är klar Jaakan!
Stäng av TV:n Jaakan!
Vad har du för telefonnummer Jaakan?
Vad jobbar du med Jaakan?
Älskar du mig Jaakan?


På engelska

Hallo, Jaakan! How are you?
Jaakan do you want to play?
Stop making a fool of yourself Jaakan!
Food is ready Jaakan!
Jaakan come here!
Whats you´re phonenumber Jaakan?
What do you work with Jaakan?
Do you love me Jaakan?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Bibliska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn