Nadab

Nadab har sitt ursprung från Bibliska namn.

Nadab betyder:
Free and voluntary gift; prince
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Bibliska

Mer om Nadab:
Wikipedia, Nadab i Google.
Nadab kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Nadab blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Nadab och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Bibliska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Nadab klicka här.

Hitta namn som slutar på Nadab

Namn slutar med adab dab ab b

Namntestet

Hej, Nadab! Hur är det?
Nadab ska vi leka?
Nadab kom hit!
Men Nadab sluta dumma dig!
Maten är klar Nadab!
Stäng av TV:n Nadab!
Vad har du för telefonnummer Nadab?
Vad jobbar du med Nadab?
Älskar du mig Nadab?


På engelska

Hallo, Nadab! How are you?
Nadab do you want to play?
Stop making a fool of yourself Nadab!
Food is ready Nadab!
Nadab come here!
Whats you´re phonenumber Nadab?
What do you work with Nadab?
Do you love me Nadab?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Bibliska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn