Pagiel

Pagiel har sitt ursprung från Bibliska namn.

Pagiel betyder:
Prevention; or prayer; of God
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Bibliska

Mer om Pagiel:
Wikipedia, Pagiel i Google.
Pagiel kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Pagiel blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Pagiel och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Bibliska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Pagiel klicka här.

Hitta namn som slutar på Pagiel

Namn slutar med agiel giel iel el l

Namntestet

Hej, Pagiel! Hur är det?
Pagiel ska vi leka?
Pagiel kom hit!
Men Pagiel sluta dumma dig!
Maten är klar Pagiel!
Stäng av TV:n Pagiel!
Vad har du för telefonnummer Pagiel?
Vad jobbar du med Pagiel?
Älskar du mig Pagiel?


På engelska

Hallo, Pagiel! How are you?
Pagiel do you want to play?
Stop making a fool of yourself Pagiel!
Food is ready Pagiel!
Pagiel come here!
Whats you´re phonenumber Pagiel?
What do you work with Pagiel?
Do you love me Pagiel?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Bibliska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn