Rabboni

Rabboni har sitt ursprung från Bibliska namn.

Rabboni betyder:
My master
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Bibliska

Mer om Rabboni:
Wikipedia, Rabboni i Google.
Rabboni kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Rabboni blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Rabboni och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Bibliska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Rabboni klicka här.

Hitta namn som slutar på Rabboni

Namn slutar med abboni bboni boni oni ni i

Namntestet

Hej, Rabboni! Hur är det?
Rabboni ska vi leka?
Rabboni kom hit!
Men Rabboni sluta dumma dig!
Maten är klar Rabboni!
Stäng av TV:n Rabboni!
Vad har du för telefonnummer Rabboni?
Vad jobbar du med Rabboni?
Älskar du mig Rabboni?


På engelska

Hallo, Rabboni! How are you?
Rabboni do you want to play?
Stop making a fool of yourself Rabboni!
Food is ready Rabboni!
Rabboni come here!
Whats you´re phonenumber Rabboni?
What do you work with Rabboni?
Do you love me Rabboni?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Bibliska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn