Raddai

Raddai har sitt ursprung från Bibliska namn.

Raddai betyder:
Ruling; coming down
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Bibliska

Mer om Raddai:
Wikipedia, Raddai i Google.
Raddai kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Raddai blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Raddai och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Bibliska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Raddai klicka här.

Hitta namn som slutar på Raddai

Namn slutar med addai ddai dai ai i

Namntestet

Hej, Raddai! Hur är det?
Raddai ska vi leka?
Raddai kom hit!
Men Raddai sluta dumma dig!
Maten är klar Raddai!
Stäng av TV:n Raddai!
Vad har du för telefonnummer Raddai?
Vad jobbar du med Raddai?
Älskar du mig Raddai?


På engelska

Hallo, Raddai! How are you?
Raddai do you want to play?
Stop making a fool of yourself Raddai!
Food is ready Raddai!
Raddai come here!
Whats you´re phonenumber Raddai?
What do you work with Raddai?
Do you love me Raddai?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Bibliska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn