Sabaoth

Sabaoth har sitt ursprung från Bibliska namn.

Sabaoth betyder:
Lord of hosts
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Bibliska

Mer om Sabaoth:
Wikipedia, Sabaoth i Google.
Sabaoth kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Sabaoth blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Sabaoth och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Bibliska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Sabaoth klicka här.

Hitta namn som slutar på Sabaoth

Namn slutar med abaoth baoth aoth oth th h

Namntestet

Hej, Sabaoth! Hur är det?
Sabaoth ska vi leka?
Sabaoth kom hit!
Men Sabaoth sluta dumma dig!
Maten är klar Sabaoth!
Stäng av TV:n Sabaoth!
Vad har du för telefonnummer Sabaoth?
Vad jobbar du med Sabaoth?
Älskar du mig Sabaoth?


På engelska

Hallo, Sabaoth! How are you?
Sabaoth do you want to play?
Stop making a fool of yourself Sabaoth!
Food is ready Sabaoth!
Sabaoth come here!
Whats you´re phonenumber Sabaoth?
What do you work with Sabaoth?
Do you love me Sabaoth?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Bibliska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn