Zabdi

Zabdi har sitt ursprung från Bibliska namn.

Zabdi betyder:
Dowry, endowed.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Bibliska

Mer om Zabdi:
Wikipedia, Zabdi i Google.
Zabdi kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Zabdi blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Zabdi och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Bibliska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Zabdi klicka här.

Hitta namn som slutar på Zabdi

Namn slutar med abdi bdi di i

Namntestet

Hej, Zabdi! Hur är det?
Zabdi ska vi leka?
Zabdi kom hit!
Men Zabdi sluta dumma dig!
Maten är klar Zabdi!
Stäng av TV:n Zabdi!
Vad har du för telefonnummer Zabdi?
Vad jobbar du med Zabdi?
Älskar du mig Zabdi?


På engelska

Hallo, Zabdi! How are you?
Zabdi do you want to play?
Stop making a fool of yourself Zabdi!
Food is ready Zabdi!
Zabdi come here!
Whats you´re phonenumber Zabdi?
What do you work with Zabdi?
Do you love me Zabdi?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Bibliska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn