Dagmar

Dagmar har sitt ursprung från Danska namn.

Dagmar betyder:
Famous day. Derived from a compound of two Tyska words. Also, glory of the Danes.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Danska

Mer om Dagmar:
Wikipedia, Dagmar i Google.
Dagmar kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Dagmar blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Dagmar och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Danska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Dagmar klicka här.

Hitta namn som slutar på Dagmar

Namn slutar med agmar gmar mar ar r

Namntestet

Hej, Dagmar! Hur är det?
Dagmar ska vi leka?
Dagmar kom hit!
Men Dagmar sluta dumma dig!
Maten är klar Dagmar!
Stäng av TV:n Dagmar!
Vad har du för telefonnummer Dagmar?
Vad jobbar du med Dagmar?
Älskar du mig Dagmar?


På engelska

Hallo, Dagmar! How are you?
Dagmar do you want to play?
Stop making a fool of yourself Dagmar!
Food is ready Dagmar!
Dagmar come here!
Whats you´re phonenumber Dagmar?
What do you work with Dagmar?
Do you love me Dagmar?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Danska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn