Dorothea

Dorothea har sitt ursprung från Danska namn.

Dorothea betyder:
Danska form of Dorothy.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Danska

Mer om Dorothea:
Wikipedia, Dorothea i Google.
Dorothea kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Dorothea blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Dorothea och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Danska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Dorothea klicka här.

Hitta namn som slutar på Dorothea

Namn slutar med orothea rothea othea thea hea ea a

Namntestet

Hej, Dorothea! Hur är det?
Dorothea ska vi leka?
Dorothea kom hit!
Men Dorothea sluta dumma dig!
Maten är klar Dorothea!
Stäng av TV:n Dorothea!
Vad har du för telefonnummer Dorothea?
Vad jobbar du med Dorothea?
Älskar du mig Dorothea?


På engelska

Hallo, Dorothea! How are you?
Dorothea do you want to play?
Stop making a fool of yourself Dorothea!
Food is ready Dorothea!
Dorothea come here!
Whats you´re phonenumber Dorothea?
What do you work with Dorothea?
Do you love me Dorothea?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Danska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn