Eva

Eva har sitt ursprung från Danska namn.

Eva betyder:
Danska form of Eve.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Danska

Mer om Eva:
Wikipedia, Eva i Google.
Eva kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Eva blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Eva och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Danska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Eva klicka här.

Hitta namn som slutar på Eva

Namn slutar med va a

Namntestet

Hej, Eva! Hur är det?
Eva ska vi leka?
Eva kom hit!
Men Eva sluta dumma dig!
Maten är klar Eva!
Stäng av TV:n Eva!
Vad har du för telefonnummer Eva?
Vad jobbar du med Eva?
Älskar du mig Eva?


På engelska

Hallo, Eva! How are you?
Eva do you want to play?
Stop making a fool of yourself Eva!
Food is ready Eva!
Eva come here!
Whats you´re phonenumber Eva?
What do you work with Eva?
Do you love me Eva?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Danska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn