Frans

Frans har sitt ursprung från Danska namn.

Frans betyder:
Free.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Danska

Mer om Frans:
Wikipedia, Frans i Google.
Frans kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Frans blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Frans och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Danska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Frans klicka här.

Hitta namn som slutar på Frans

Namn slutar med rans ans ns s

Namntestet

Hej, Frans! Hur är det?
Frans ska vi leka?
Frans kom hit!
Men Frans sluta dumma dig!
Maten är klar Frans!
Stäng av TV:n Frans!
Vad har du för telefonnummer Frans?
Vad jobbar du med Frans?
Älskar du mig Frans?


På engelska

Hallo, Frans! How are you?
Frans do you want to play?
Stop making a fool of yourself Frans!
Food is ready Frans!
Frans come here!
Whats you´re phonenumber Frans?
What do you work with Frans?
Do you love me Frans?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Danska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn