Joren

Joren har sitt ursprung från Danska namn.

Joren betyder:
Farmer.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Danska

Mer om Joren:
Wikipedia, Joren i Google.
Joren kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Joren blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Joren och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Danska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Joren klicka här.

Hitta namn som slutar på Joren

Namn slutar med oren ren en n

Namntestet

Hej, Joren! Hur är det?
Joren ska vi leka?
Joren kom hit!
Men Joren sluta dumma dig!
Maten är klar Joren!
Stäng av TV:n Joren!
Vad har du för telefonnummer Joren?
Vad jobbar du med Joren?
Älskar du mig Joren?


På engelska

Hallo, Joren! How are you?
Joren do you want to play?
Stop making a fool of yourself Joren!
Food is ready Joren!
Joren come here!
Whats you´re phonenumber Joren?
What do you work with Joren?
Do you love me Joren?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Danska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn