Uadjit

Uadjit har sitt ursprung från Egyptiska namn.

Uadjit betyder:
Mythical cobra goddess.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Egyptiska

Mer om Uadjit:
Wikipedia, Uadjit i Google.
Uadjit kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Uadjit blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Uadjit och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Egyptiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Uadjit klicka här.

Hitta namn som slutar på Uadjit

Namn slutar med adjit djit jit it t

Namntestet

Hej, Uadjit! Hur är det?
Uadjit ska vi leka?
Uadjit kom hit!
Men Uadjit sluta dumma dig!
Maten är klar Uadjit!
Stäng av TV:n Uadjit!
Vad har du för telefonnummer Uadjit?
Vad jobbar du med Uadjit?
Älskar du mig Uadjit?


På engelska

Hallo, Uadjit! How are you?
Uadjit do you want to play?
Stop making a fool of yourself Uadjit!
Food is ready Uadjit!
Uadjit come here!
Whats you´re phonenumber Uadjit?
What do you work with Uadjit?
Do you love me Uadjit?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Egyptiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn