Amen

Amen har sitt ursprung från Egyptiska namn.

Amen betyder:
Ra - personification of the power of the universe and god of a united Egypt.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Egyptiska

Mer om Amen:
Wikipedia, Amen i Google.
Amen kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Amen blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Amen och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Egyptiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Amen klicka här.

Hitta namn som slutar på Amen

Namn slutar med men en n

Namntestet

Hej, Amen! Hur är det?
Amen ska vi leka?
Amen kom hit!
Men Amen sluta dumma dig!
Maten är klar Amen!
Stäng av TV:n Amen!
Vad har du för telefonnummer Amen?
Vad jobbar du med Amen?
Älskar du mig Amen?


På engelska

Hallo, Amen! How are you?
Amen do you want to play?
Stop making a fool of yourself Amen!
Food is ready Amen!
Amen come here!
Whats you´re phonenumber Amen?
What do you work with Amen?
Do you love me Amen?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Egyptiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn