Anubis

Anubis har sitt ursprung från Egyptiska namn.

Anubis betyder:
God of the dead.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Egyptiska

Mer om Anubis:
Wikipedia, Anubis i Google.
Anubis kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Anubis blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Anubis och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Egyptiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Anubis klicka här.

Hitta namn som slutar på Anubis

Namn slutar med nubis ubis bis is s

Namntestet

Hej, Anubis! Hur är det?
Anubis ska vi leka?
Anubis kom hit!
Men Anubis sluta dumma dig!
Maten är klar Anubis!
Stäng av TV:n Anubis!
Vad har du för telefonnummer Anubis?
Vad jobbar du med Anubis?
Älskar du mig Anubis?


På engelska

Hallo, Anubis! How are you?
Anubis do you want to play?
Stop making a fool of yourself Anubis!
Food is ready Anubis!
Anubis come here!
Whats you´re phonenumber Anubis?
What do you work with Anubis?
Do you love me Anubis?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Egyptiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn