Babu

Babu har sitt ursprung från Egyptiska namn.

Babu betyder:
Osiris's firstborn.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Egyptiska

Mer om Babu:
Wikipedia, Babu i Google.
Babu kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Babu blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Babu och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Egyptiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Babu klicka här.

Hitta namn som slutar på Babu

Namn slutar med abu bu u

Namntestet

Hej, Babu! Hur är det?
Babu ska vi leka?
Babu kom hit!
Men Babu sluta dumma dig!
Maten är klar Babu!
Stäng av TV:n Babu!
Vad har du för telefonnummer Babu?
Vad jobbar du med Babu?
Älskar du mig Babu?


På engelska

Hallo, Babu! How are you?
Babu do you want to play?
Stop making a fool of yourself Babu!
Food is ready Babu!
Babu come here!
Whats you´re phonenumber Babu?
What do you work with Babu?
Do you love me Babu?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Egyptiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn