Zahur

Zahur har sitt ursprung från Egyptiska namn.

Zahur betyder:
Flower.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Egyptiska

Mer om Zahur:
Wikipedia, Zahur i Google.
Zahur kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Zahur blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Zahur och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Egyptiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Zahur klicka här.

Hitta namn som slutar på Zahur

Namn slutar med ahur hur ur r

Namntestet

Hej, Zahur! Hur är det?
Zahur ska vi leka?
Zahur kom hit!
Men Zahur sluta dumma dig!
Maten är klar Zahur!
Stäng av TV:n Zahur!
Vad har du för telefonnummer Zahur?
Vad jobbar du med Zahur?
Älskar du mig Zahur?


På engelska

Hallo, Zahur! How are you?
Zahur do you want to play?
Stop making a fool of yourself Zahur!
Food is ready Zahur!
Zahur come here!
Whats you´re phonenumber Zahur?
What do you work with Zahur?
Do you love me Zahur?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Egyptiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn