Gale

Gale har sitt ursprung från Engelska namn.

Gale betyder:
Independent name derived from a diminutive of the Hebreiska Abigail, meaning 'gives joy' or 'my father rejoices. '.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Engelska

Mer om Gale:
Wikipedia, Gale i Google.
Gale kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Gale blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Gale och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Engelska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Gale klicka här.

Hitta namn som slutar på Gale

Namn slutar med ale le e

Namntestet

Hej, Gale! Hur är det?
Gale ska vi leka?
Gale kom hit!
Men Gale sluta dumma dig!
Maten är klar Gale!
Stäng av TV:n Gale!
Vad har du för telefonnummer Gale?
Vad jobbar du med Gale?
Älskar du mig Gale?


På engelska

Hallo, Gale! How are you?
Gale do you want to play?
Stop making a fool of yourself Gale!
Food is ready Gale!
Gale come here!
Whats you´re phonenumber Gale?
What do you work with Gale?
Do you love me Gale?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Engelska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn