Kaelie

Kaelie har sitt ursprung från Engelska namn.

Kaelie betyder:
Variant of Kay and Kayla, meaning: keeper of the keys; pure.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Engelska

Mer om Kaelie:
Wikipedia, Kaelie i Google.
Kaelie kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Kaelie blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Kaelie och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Engelska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Kaelie klicka här.

Hitta namn som slutar på Kaelie

Namn slutar med aelie elie lie ie e

Namntestet

Hej, Kaelie! Hur är det?
Kaelie ska vi leka?
Kaelie kom hit!
Men Kaelie sluta dumma dig!
Maten är klar Kaelie!
Stäng av TV:n Kaelie!
Vad har du för telefonnummer Kaelie?
Vad jobbar du med Kaelie?
Älskar du mig Kaelie?


På engelska

Hallo, Kaelie! How are you?
Kaelie do you want to play?
Stop making a fool of yourself Kaelie!
Food is ready Kaelie!
Kaelie come here!
Whats you´re phonenumber Kaelie?
What do you work with Kaelie?
Do you love me Kaelie?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Engelska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn