Kailee

Kailee har sitt ursprung från Engelska namn.

Kailee betyder:
Variant of Kay and Kayla, meaning: keeper of the keys; pure.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Engelska

Mer om Kailee:
Wikipedia, Kailee i Google.
Kailee kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Kailee blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Kailee och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Engelska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Kailee klicka här.

Hitta namn som slutar på Kailee

Namn slutar med ailee ilee lee ee e

Namntestet

Hej, Kailee! Hur är det?
Kailee ska vi leka?
Kailee kom hit!
Men Kailee sluta dumma dig!
Maten är klar Kailee!
Stäng av TV:n Kailee!
Vad har du för telefonnummer Kailee?
Vad jobbar du med Kailee?
Älskar du mig Kailee?


På engelska

Hallo, Kailee! How are you?
Kailee do you want to play?
Stop making a fool of yourself Kailee!
Food is ready Kailee!
Kailee come here!
Whats you´re phonenumber Kailee?
What do you work with Kailee?
Do you love me Kailee?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Engelska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn