Yardley

Yardley har sitt ursprung från Engelska namn.

Yardley betyder:
From the enclosed meadow.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Engelska

Mer om Yardley:
Wikipedia, Yardley i Google.
Yardley kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Yardley blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Yardley och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Engelska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Yardley klicka här.

Hitta namn som slutar på Yardley

Namn slutar med ardley rdley dley ley ey y

Namntestet

Hej, Yardley! Hur är det?
Yardley ska vi leka?
Yardley kom hit!
Men Yardley sluta dumma dig!
Maten är klar Yardley!
Stäng av TV:n Yardley!
Vad har du för telefonnummer Yardley?
Vad jobbar du med Yardley?
Älskar du mig Yardley?


På engelska

Hallo, Yardley! How are you?
Yardley do you want to play?
Stop making a fool of yourself Yardley!
Food is ready Yardley!
Yardley come here!
Whats you´re phonenumber Yardley?
What do you work with Yardley?
Do you love me Yardley?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Engelska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn