Ingria

Ingria har sitt ursprung från Finska namn.

Ingria betyder:
Hero's daughter.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Finska

Mer om Ingria:
Wikipedia, Ingria i Google.
Ingria kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Ingria blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Ingria och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Finska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Ingria klicka här.

Hitta namn som slutar på Ingria

Namn slutar med ngria gria ria ia a

Namntestet

Hej, Ingria! Hur är det?
Ingria ska vi leka?
Ingria kom hit!
Men Ingria sluta dumma dig!
Maten är klar Ingria!
Stäng av TV:n Ingria!
Vad har du för telefonnummer Ingria?
Vad jobbar du med Ingria?
Älskar du mig Ingria?


På engelska

Hallo, Ingria! How are you?
Ingria do you want to play?
Stop making a fool of yourself Ingria!
Food is ready Ingria!
Ingria come here!
Whats you´re phonenumber Ingria?
What do you work with Ingria?
Do you love me Ingria?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Finska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn