Kyllikki

Kyllikki har sitt ursprung från Finska namn.

Kyllikki betyder:
Woman of strength.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Finska

Mer om Kyllikki:
Wikipedia, Kyllikki i Google.
Kyllikki kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Kyllikki blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Kyllikki och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Finska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Kyllikki klicka här.

Hitta namn som slutar på Kyllikki

Namn slutar med yllikki llikki likki ikki kki ki i

Namntestet

Hej, Kyllikki! Hur är det?
Kyllikki ska vi leka?
Kyllikki kom hit!
Men Kyllikki sluta dumma dig!
Maten är klar Kyllikki!
Stäng av TV:n Kyllikki!
Vad har du för telefonnummer Kyllikki?
Vad jobbar du med Kyllikki?
Älskar du mig Kyllikki?


På engelska

Hallo, Kyllikki! How are you?
Kyllikki do you want to play?
Stop making a fool of yourself Kyllikki!
Food is ready Kyllikki!
Kyllikki come here!
Whats you´re phonenumber Kyllikki?
What do you work with Kyllikki?
Do you love me Kyllikki?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Finska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn