Johan

Johan har sitt ursprung från Finska namn.

Johan betyder:
Finska form of John.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Finska

Mer om Johan:
Wikipedia, Johan i Google.
Johan kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Johan blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Johan och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Finska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Johan klicka här.

Hitta namn som slutar på Johan

Namn slutar med ohan han an n

Namntestet

Hej, Johan! Hur är det?
Johan ska vi leka?
Johan kom hit!
Men Johan sluta dumma dig!
Maten är klar Johan!
Stäng av TV:n Johan!
Vad har du för telefonnummer Johan?
Vad jobbar du med Johan?
Älskar du mig Johan?


På engelska

Hallo, Johan! How are you?
Johan do you want to play?
Stop making a fool of yourself Johan!
Food is ready Johan!
Johan come here!
Whats you´re phonenumber Johan?
What do you work with Johan?
Do you love me Johan?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Finska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn