Oskari

Oskari har sitt ursprung från Finska namn.

Oskari betyder:
Leaping warrior.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Finska

Mer om Oskari:
Wikipedia, Oskari i Google.
Oskari kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Oskari blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Oskari och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Finska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Oskari klicka här.

Hitta namn som slutar på Oskari

Namn slutar med skari kari ari ri i

Namntestet

Hej, Oskari! Hur är det?
Oskari ska vi leka?
Oskari kom hit!
Men Oskari sluta dumma dig!
Maten är klar Oskari!
Stäng av TV:n Oskari!
Vad har du för telefonnummer Oskari?
Vad jobbar du med Oskari?
Älskar du mig Oskari?


På engelska

Hallo, Oskari! How are you?
Oskari do you want to play?
Stop making a fool of yourself Oskari!
Food is ready Oskari!
Oskari come here!
Whats you´re phonenumber Oskari?
What do you work with Oskari?
Do you love me Oskari?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Finska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn