Bailey

Bailey har sitt ursprung från Franska namn.

Bailey betyder:
Courtyard within castle walls; steward or public official. Surname or given name.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Franska

Mer om Bailey:
Wikipedia, Bailey i Google.
Bailey kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Bailey blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Bailey och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Franska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Bailey klicka här.

Hitta namn som slutar på Bailey

Namn slutar med ailey iley ley ey y

Namntestet

Hej, Bailey! Hur är det?
Bailey ska vi leka?
Bailey kom hit!
Men Bailey sluta dumma dig!
Maten är klar Bailey!
Stäng av TV:n Bailey!
Vad har du för telefonnummer Bailey?
Vad jobbar du med Bailey?
Älskar du mig Bailey?


På engelska

Hallo, Bailey! How are you?
Bailey do you want to play?
Stop making a fool of yourself Bailey!
Food is ready Bailey!
Bailey come here!
Whats you´re phonenumber Bailey?
What do you work with Bailey?
Do you love me Bailey?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Franska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn