Fanette

Fanette har sitt ursprung från Franska namn.

Fanette betyder:
Crowned with laurels.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Franska

Mer om Fanette:
Wikipedia, Fanette i Google.
Fanette kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Fanette blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Fanette och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Franska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Fanette klicka här.

Hitta namn som slutar på Fanette

Namn slutar med anette nette ette tte te e

Namntestet

Hej, Fanette! Hur är det?
Fanette ska vi leka?
Fanette kom hit!
Men Fanette sluta dumma dig!
Maten är klar Fanette!
Stäng av TV:n Fanette!
Vad har du för telefonnummer Fanette?
Vad jobbar du med Fanette?
Älskar du mig Fanette?


På engelska

Hallo, Fanette! How are you?
Fanette do you want to play?
Stop making a fool of yourself Fanette!
Food is ready Fanette!
Fanette come here!
Whats you´re phonenumber Fanette?
What do you work with Fanette?
Do you love me Fanette?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Franska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn