Odeletta

Odeletta har sitt ursprung från Franska namn.

Odeletta betyder:
Little spring.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Franska

Mer om Odeletta:
Wikipedia, Odeletta i Google.
Odeletta kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Odeletta blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Odeletta och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Franska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Odeletta klicka här.

Hitta namn som slutar på Odeletta

Namn slutar med deletta eletta letta etta tta ta a

Namntestet

Hej, Odeletta! Hur är det?
Odeletta ska vi leka?
Odeletta kom hit!
Men Odeletta sluta dumma dig!
Maten är klar Odeletta!
Stäng av TV:n Odeletta!
Vad har du för telefonnummer Odeletta?
Vad jobbar du med Odeletta?
Älskar du mig Odeletta?


På engelska

Hallo, Odeletta! How are you?
Odeletta do you want to play?
Stop making a fool of yourself Odeletta!
Food is ready Odeletta!
Odeletta come here!
Whats you´re phonenumber Odeletta?
What do you work with Odeletta?
Do you love me Odeletta?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Franska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn