Toni

Toni har sitt ursprung från Franska namn.

Toni betyder:
Diminutive of Antoinette: Beyond praise. Franska feminine form of Anthony.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Franska

Mer om Toni:
Wikipedia, Toni i Google.
Toni kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Toni blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Toni och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Franska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Toni klicka här.

Hitta namn som slutar på Toni

Namn slutar med oni ni i

Namntestet

Hej, Toni! Hur är det?
Toni ska vi leka?
Toni kom hit!
Men Toni sluta dumma dig!
Maten är klar Toni!
Stäng av TV:n Toni!
Vad har du för telefonnummer Toni?
Vad jobbar du med Toni?
Älskar du mig Toni?


På engelska

Hallo, Toni! How are you?
Toni do you want to play?
Stop making a fool of yourself Toni!
Food is ready Toni!
Toni come here!
Whats you´re phonenumber Toni?
What do you work with Toni?
Do you love me Toni?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Franska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn