Xavierre

Xavierre har sitt ursprung från Franska namn.

Xavierre betyder:
Owner of a new home.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Franska

Mer om Xavierre:
Wikipedia, Xavierre i Google.
Xavierre kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Xavierre blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Xavierre och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Franska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Xavierre klicka här.

Hitta namn som slutar på Xavierre

Namn slutar med avierre vierre ierre erre rre re e

Namntestet

Hej, Xavierre! Hur är det?
Xavierre ska vi leka?
Xavierre kom hit!
Men Xavierre sluta dumma dig!
Maten är klar Xavierre!
Stäng av TV:n Xavierre!
Vad har du för telefonnummer Xavierre?
Vad jobbar du med Xavierre?
Älskar du mig Xavierre?


På engelska

Hallo, Xavierre! How are you?
Xavierre do you want to play?
Stop making a fool of yourself Xavierre!
Food is ready Xavierre!
Xavierre come here!
Whats you´re phonenumber Xavierre?
What do you work with Xavierre?
Do you love me Xavierre?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Franska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn