Caila

Caila har sitt ursprung från Galiska namn.

Caila betyder:
Slender. Variant of Caley or Cailley: (Franska) 'from the forest.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Galiska

Mer om Caila:
Wikipedia, Caila i Google.
Caila kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Caila blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Caila och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Galiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Caila klicka här.

Hitta namn som slutar på Caila

Namn slutar med aila ila la a

Namntestet

Hej, Caila! Hur är det?
Caila ska vi leka?
Caila kom hit!
Men Caila sluta dumma dig!
Maten är klar Caila!
Stäng av TV:n Caila!
Vad har du för telefonnummer Caila?
Vad jobbar du med Caila?
Älskar du mig Caila?


På engelska

Hallo, Caila! How are you?
Caila do you want to play?
Stop making a fool of yourself Caila!
Food is ready Caila!
Caila come here!
Whats you´re phonenumber Caila?
What do you work with Caila?
Do you love me Caila?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Galiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn