Dacia

Dacia har sitt ursprung från Galiska namn.

Dacia betyder:
Variant of Dacey: From the south.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Galiska

Mer om Dacia:
Wikipedia, Dacia i Google.
Dacia kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Dacia blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Dacia och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Galiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Dacia klicka här.

Hitta namn som slutar på Dacia

Namn slutar med acia cia ia a

Namntestet

Hej, Dacia! Hur är det?
Dacia ska vi leka?
Dacia kom hit!
Men Dacia sluta dumma dig!
Maten är klar Dacia!
Stäng av TV:n Dacia!
Vad har du för telefonnummer Dacia?
Vad jobbar du med Dacia?
Älskar du mig Dacia?


På engelska

Hallo, Dacia! How are you?
Dacia do you want to play?
Stop making a fool of yourself Dacia!
Food is ready Dacia!
Dacia come here!
Whats you´re phonenumber Dacia?
What do you work with Dacia?
Do you love me Dacia?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Galiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn