Kael

Kael har sitt ursprung från Galiska namn.

Kael betyder:
Slender; fair. Form of Caelan.
small>(Svensk översättning kommer inom kort).

Ursprung:
Galiska

Mer om Kael:
Wikipedia, Kael i Google.
Kael kärlekstest
Ta reda på hur stor chansen är att du och Kael blir ett lyckligt par. Det fungerar såklart även för dig som heter Kael och vill testa tjejer eller killar som du är lite små kär i. Man kan självklart testa andra namn också för att se om ni har någon framtid tillsammans. Gör det roliga kärlekstestet härDu kan fortsätta att välja att se alla Galiska namn efter Flicknamn eller Pojknamn
Vanliga felstavningar

Det händer alla, man kan stava sitt eller sitt käraste namn fel. Om du vill se de vanligaste felstavningarna på namnet Kael klicka här.

Hitta namn som slutar på Kael

Namn slutar med ael el l

Namntestet

Hej, Kael! Hur är det?
Kael ska vi leka?
Kael kom hit!
Men Kael sluta dumma dig!
Maten är klar Kael!
Stäng av TV:n Kael!
Vad har du för telefonnummer Kael?
Vad jobbar du med Kael?
Älskar du mig Kael?


På engelska

Hallo, Kael! How are you?
Kael do you want to play?
Stop making a fool of yourself Kael!
Food is ready Kael!
Kael come here!
Whats you´re phonenumber Kael?
What do you work with Kael?
Do you love me Kael?


 

Här får du svar på vad ditt namn betyder, dess ursprung och hur olika namn låter i verkliga sammanhang. Sök efter ditt namn för att svar på dina frågor om just ditt namn. Följdaktigen kan det ju vara roligt, nyttigt och spännande att söka på dina andra namn så som dina föräldrar, syskon, vänner och flick- eller pojkvän. Många besöker Det är många föräldrar som letar efter det perfekta namnet på sin bebis, och kanske hittar du det här. Vi har i allafall över 40 000 namn som kommer från hela världen. Ditt framtida bebisnamn kan alltså finnas någonstanns på denna hemsida. Lycka till, vi önskar dig väl lycka för att hitta namnet på er bebis. har sitt ursprung från namn. Passa även på att söka vad din far, mor, syster eller brorsnamn betyder. Vi har över 40 000 namn i databasen, sök valfritt namn för att se vad det namn betyder.

Visa Galiska namn efter

Flicknamn eller Pojknamn namn